Başarılı Bir Beşiktaş İçin Yıldırım Demirören Yeter!



Beşiktaş’ın Kasımpaşa’dan arka arkaya yediği goller taraftarı çıldırttı. Çarşı, protesto için kapalının ortasında bulunan bölgeyi terk etti, Tribünler, “Yeter Demirören”, “Paranı da al git” diye bağırdılar.
Kasımpaşa karşısında ilk 26 dakikada yenen üç gol, tribünlerde yer alan Beşiktaş taraftarını şoke etti. Siyah-beyazlı tribünler, hem takımı, hem de Başkan Yıldırım Demirören için protesto gösterisinde bulundu.
Futbolcuların kötü durumunu, “Ayıptır sorması, 15 gündür ne yaptınız” tezahüratıyla eleştiren siyah-beyazlılar, daha sonra rotasını yönetime çevirdi. “Yeter Yıldırım Demirören yeter” diye bağırmaya başlayan tribünler, daha sonra, “Ş......z yönetim, Beşiktaş’ı mahvettin” diye tempo tuttu.
Sırtını sahaya doğru dönerek memnuniyetsizliğini dile getiren Çarşı grubu da bunun ardından kapalı tribünün orta kısmını boşaltarak tepkilerini gösterme gereği duydu. Daha sonra, “Paranı da al git” diyerek Demirören’e olan tepkilerini devam ettiren taraftarlar, “Kongre uyuma, Beşiktaş’a sahip çık” sözleriyle kongreye atıfta bulundular.
Maçın son bölümünde de Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural’a lehte tezahürat yapan siyah-beyazlılar, ayrıca Ezel dizisindeki akıl veren Ramiz dayı karakterine göndermede bulunup, “Ramiz dayıdan ders alsana” diyerek tempo tuttular.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder